Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον των on-line αγορών και πωλήσεων, η επίδειξη αξίας είναι το παν. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας στα OTA, για να παρέχουμε αξία και να μεγιστοποιούμε την απόδοση κάθε ταξιδιού, ενισχύοντας τη διαφοροποίηση, τη μετατροπή, τα συνολικά έσοδα και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με τη βοήθεια της Travelport, μπορείτε να πετύχετε και να αφομοιώσετε γρήγορα τις τεχνολογικές τάσεις και καινοτομίες που παρέχουν στους ταξιδιώτες μια εξαιρετική επιλογή, άμεσα αποτελέσματα και μια πλήρως συνδεδεμένη εμπειρία.

Προσφέρετε μοναδική αξία σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του πελάτη

Μάθετε από τον Matthew Webb, Διευθυντή Δεδομένων και Ανάλυσης για τους πελάτες OTA της Travelport, πώς τα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε και να βελτιώσετε τις εμπειρίες των ταξιδιωτών, να καλλιεργήσετε ισχυρότερες σχέσεις και να επιτύχετε βιώσιμη ανάπτυξη.

Λήψη >

Μάθετε πώς η Travelport μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για το NDC
Είτε δραστηριοποιείστε on-line είτε off-line, η Travelport θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη επιλογή περιεχομένου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προσφέρετε εξαιρετικές επιλογές και εξατομικευμένο περιεχόμενο

Μάθετε από τον Robert Brown, Αντιπρόεδρο του Ομίλου και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Τμήματος OTA, πώς η Travelport βοηθά τα OTA σε όλον τον κόσμο να πετύχουν on-line – αυξάνοντας τη διαφοροποίηση.

Λήψη >

Ανακαλύψτε πώς η Travelport μπορεί να βοηθήσει την on-line επιχείρησή σας

Επικοινωνία >

Όταν οι ταξιδιώτες αναζητούν έμπνευση, παρουσιάστε την αξία που απορρέει από τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών και το εξατομικευμένο περιεχόμενο.

Όταν οι ταξιδιώτες φαίνονται ασταθείς, δείξτε τους τη διαφορά που μπορεί να κάνει μια γρηγορότερη αναζήτηση με πιο ακριβή αποτελέσματα.

Όταν οι ταξιδιώτες προχωρούν από το "απλώς κοιτάζω" στο "κάνω κράτηση", προσθέστε αξία προσφέροντας επιπλέον παροχές, αναβαθμίσεις και άλλα πλεονεκτήματα, για να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσουν το ταξίδι τους.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε κορυφαία δεδομένα του κλάδου και λύσεις πληρωμής, για να βελτιστοποιήσετε τις δραστηριότητές σας με τρόπο που θα σας επιτρέψει να εξελίξετε την επιχείρησή σας.

Η πλατφόρμα μας θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε το περιεχόμενό σας και θα σας προσφέρει απλόχερα ταξιδιωτικές επιλογές, από πτήσεις και ξενοδοχεία μέχρι αυτοκίνητα και κρουαζιέρες.

Προβολή >

Μάθετε πώς η Travelport μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη στόχευση, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των πτήσεων και να προσφέρετε ένα διευρυμένο σύνολο γρηγορότερων και πιο σχετικών αποτελεσμάτων, για να αυξήσετε τον ρυθμό μετατροπής σας.

Προβολή >

Ανακαλύψτε πώς το Fly365.com χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της Travelport, για να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών – αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα. 

Προβολή >

Ακούστε τι έχει να πει ο Mike Rock, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Διανομής Αερομεταφορών, σχετικά με το πώς τα branded fares και οι βοηθητικές υπηρεσίες της Travelport βοηθούν στην αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας.

Προβολή >

Ανακαλύψτε πώς η Travelport μπορεί να βοηθήσει την on-line επιχείρησή σας

Επικοινωνία >

Το success story της Webjet
Το Travelport Search Control Console αυξάνει την ταχύτητα ανταπόκρισης για την Webjet

Προβολή >  Διατίθεται μόνο στα Αγγλικά

RCG
15% αύξηση των εσόδων από την ώρα χρήσης του Travelport Competitive Insights

Διαβάστε >

Travelport Competitive Insights
Αυξήστε την επιχειρηματική ανάπτυξη και διευρύνετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Διαβάστε >

Sandboxx
62% μείωση του χρόνου ανάπτυξης με χρήση των API toolkits που προσφέρουμε

Διαβάστε >

Το κλειδί για τη μετατροπή
Η σημασία της ταχύτητας, της ακρίβειας και της συνάφειας στην αύξηση του ρυθμού μετατροπής σας.

Διαβάστε >

Flygpoolen
100% αύξηση στις κρατήσεις με χρήση της τεχνολογίας μας

Διαβάστε >

FlightNetwork
Ενισχυμένη ευελιξία με κανόνες αναζήτησης που αλλάζουν σε 5-10 λεπτά 

Διαβάστε >

Viva Travel
Πάνω από 30% upsell κατά μέσο όρο με τα branded fares και τις βοηθητικές υπηρεσίες

Διαβάστε >

Skylord Travel
Η διαφοροποίηση προσφέρει επιτυχία για τους ταξιδιώτες και τις αεροπορικές τους εταιρείες

Διαβάστε >


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την on-line επιχείρησή σας να μεγιστοποιήσει την απόδοση σε κάθε ταξίδι και να αυξήσει την αξία.

Επικοινωνήστε μαζί μας >