We've been
redefining travel commerce
in Hungary for 25 years

Ügyfeleinktől

“A jó együttműködés alapja, hogy ötleteink, céljaink megvalósításában kellő figyelmet, támogatást, illetve rugalmasságot kapjunk
a gyorsan változó online környezetben és ebben legfőbb partnerünk a Travelport.

Az innovatív megoldások és a megbízható technológia az, ami hozzájárult az idén 10 éves repjegy.hu piacvezető szerepének elérésében, megtartásában és Ügyfeleink elégedettségének növelésében!”


Holczinger Zoltán

Repülőjegy Üzletágvezető, Online Department, Weco-Travel Kft.


“A Travelport és a Carlson Wagonlit Travel közötti együttműködés Magyarországon kiemelkedően példaértékű. Az eltelt sok év alatt együtt fejlődtünk jelentős szolgáltatókká a saját területünkön.

Közös célunk ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálása a digitális technológia legújabb vívmányainak felhasználásával, amely hosszú távú sikerünk egyik fontos meghatározója.”


Kollár Judit

a Carlson Wagonlit Travel Hungary vezetője


“A Travelporttal kötött szerződésünk aláírását követően soha nem tapasztaltuk az irántunk megnyilvánuló figyelem csökkenését. Munkatársaik bármilyen kérésünk, vagy kérdésünk esetén mindig készségesen rendelkezésre állnak és segítségünkre vannak.

A Travelporttal való együttműködésünk tökéletes példája a kiváló partnerkapcsolatnak.”


Molnár Judit

az Otp Travel ügyvezető igazgatója


“Amikor 1997-ben megalapítottuk cégünket, az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft.-t egy megbízható GDS szolgáltatót kerestünk. Akkor így eset választásunk a Worldspan-re. Jól döntöttünk…kevesen mondhatják el magukról, azt hogy cégük immáron 20. éve Travelport felhasználó.

Köszönhető ez a töretlen, magas színvonalú és korrekt szolgáltatásnak, melyet a Travelport számunkra biztosít. “


Salamon Attila

az Air Partner Ügyvezető Igazgatója.