We redefine travel commerce
in Hungary for 25 years

Kedves Partnerünk!

Nagy öröm számunkra, hogy idén ünnepelhetjük a Travelport magyarországi elindulásának 25. évfordulóját.

Az elmúlt 25 évben a technológia megváltozott és az utazás online támogatása kimagasló ütemben fejlődött. Manapság könnyebb hozzáférni a szükséges információkhoz, ugyanakkor kevesebb idő áll rendelkezésre azok feldolgozásához.

A Travelport magyarországi képviselete is sok változáson ment keresztül ebben a negyed században: irodai költöztetés, management változások, új technológiai megoldások bevezetése, új partnerkapcsolatok.

Egy szempont soha nem változott, a tény, hogy minden tevékenységünk középpontjában ügyfeleink igényei álljanak. Megelégedéssel látjuk ügyfeleink fejlődését, ahogy évről-évre egyre modernebbek és versenyképesebbek lettek. Számunkra

a legtöbbet az évek során kialakult bizalom és baráti kapcsolatok számítanak, amiket leginkább a rendezvények, üzleti megbeszélések, és tréningek közben figyelhetünk meg.

Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok, és reméljük, hogy a magyar utazási piacot közösen alakítjuk tovább az elkövetkező évek során.

Szeretnénk meghívni Benneteket az évfordulóra készülő microsite szerkesztésére. Örünénk, ha megosztanátok velünk emlékeiteket és közös rendezvényeinken készített képeiteket, amiket az alábbi címre tudtok elküldeni:

hungary@travelport.com

A gálarendezvényünkről készült film itt érhető el.

Üdvözlettel,
Travelport Hungary